Nunta dintre printul William si Kate Middleton a avut loc la Londra

02.04.2011

 

O multime de londonezi s-au inghesuit ieri sa asiste la "nunta" printului William. A fost nu atat o pacaleala de 1 aprilie, cat o farsa minutios pregatita in cadrul campaniei pentru o noua aparitie editoriala.
 
Sosii care semanau binisor cu regina Elisabeta a II-a, Printul William si iubita sa Kate s-au plimbat in caleasca si au salutat publicul. Nunta adevarata va avea loc insa abia peste patru saptamani. Pana un alta, a mai fost dezvaluit un detaliu al ceremoniei. Printul William nu va purta verigheta.
 
Spectacolul de ziua pacalelilor a paralizat pur si simplu circulatia din centrul Londrei, din cauza multimii de curiosi si jurnalisti. Sosiile mirilor au zambit gales din caleasca, in aclamatiile publicului. Iar la coborare i-au invitat politicos pe cei prezenti sa intre in libraria unde a fost lansata o carte-parodie despre viata familiei regale.
 
Actrita in rolul reginei Elisabeta a II-a tinea in lesa doi caini corgi, o rasa, intr-adevar, adorata de adevaratul monarh. Iar Jodie Bredo, de 22 de ani, din Essex, a renuntat recent la slujba, deoarece rolul de sosie a lui Kate ii ocupa aproape tot timpul. Falsul William este in viata reala Simon Watkinson, un australian de 29 de ani din Adelaide.
 
Cei doi falsi insuratei tineau in mana o carte cu poze trucate, pline de haz, despre fiul mostenitorului Coroanei si aleasa lui, care se vor casatori pe 29 aprilie.
 
Citeste mai mult pe site-ul Pro TV (Sursa foto: The Telegraph - Sursa video: Pro TV)

Sursa: Stirile Pro TV

Citeste si despre: NUNTA, nunti 2011, nunta regala, rochie de mireasa, Kate Middleton, printul william
Mondo News - Ultima ora:
Inchide