Nunta dintre Printul William si Kate Middleton are loc intr-o zi nefasta, spun astrologii

20.03.2011

 

 
Nunta printului William cu Kate Middleton are loc intr-o zi nefasta, avertizeaza astrologii, care subliniaza ca pe data de 29 aprilie aproape toate planetele se vor afla in pozitii nearmonioase.

Site-ul yourtango.com, citat de Libertatea, scrie ca data de 29 aprilie 2011 ar putea aduce mirilor o viata foarte agitata, plina cu provocari si certuri. O astrograma mai prietenoasa ar fi fost peste circa doua luni, sustin astrologii, care au tinut sa sublinieze ca daca mama printului William, Lady Diana, ar fi fost in viata, aceasta nu i-ar fi lasat sa se casastoreasca in aceasta zi, deoarece ea dadea o foarte mare importanta hartii cerului.


AFLA MAI MULT DESPRE NUNTA CELOR DOI LOGODNICI DE LA CASA REGALA
 
Semnele zodiacale in care s-au nascut printul William si Kate sunt opuse, insa acest lucru nu poate fi neaparat de rau agur, deoarece se pot completa reciproc, regasind in celalalt exact ce ii lipseste. Printul William s-a nascut cu Soarele in Rac, in timp ce Kate s-a nascut sub  semnul Capricornului.
 
Astrologii mai spun ca nunta regala va fi deosebit de tensionata, insa acest lucru va fi foarte bine controlat de organizatori. Pe acest model isi vor urma si casnicia: William si Kate vor parea un cuplu perfect,  insa in realitate lucrurile vor fi destul de tensionate. 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, HOROSCOP, predictii astrale, nunta printul William, Kate Middleton, nunta marea britanie, astrologi
Mondo News - Ultima ora:
Inchide