Nunta gimnastei Andreea Isarescu a reunit lotul de aur al Romaniei

13.08.2011

 

 
Nunta medaliatei cu aur la Jocurile Olimpice de la Sydney, Andreea Isarescu, a strans laolalta gimnastele din lotul de aur al Romaniei. Campioana mondiala din 1999 s-a casatorit cu iubitul ei stefan, cu care formeaza un cuplu de aproximativ opt ani, potrivit stl.ro.
 
Actuala antrenoare de fitness a fost ajutata sa treaca peste emotii de catre fostele colege Maria Olaru, Andreea Raducan, Monica Rosu, Claudia Presacan, Silvia Stroescu si Loredana Boboc.
 
Evenimentul a fost unul cu fast, fostele sportive fiind atractia serii, datorita tinutelor impecabile, dar si corpurilor perfecte cu care gimnastele se pot mandri. Dupa ce au socializat minute bune pentru a se pune la curent cu noutatile din viata fiecareia, "fetele de aur" si-au facut simtita prezenta si pe ringul de dans, acolo unde s-au distrat de mama focului pe ritmurile muzicii, pana la primele ore ale diminetii.
 
Sursa foto: stl.ro
 

Sursa: Libertatea

Citeste si despre: NUNTA, gimnastica, andreea isarescu, gimnaste, Maria Olaru, Andreea Raducan, Monica Rosu, Claudia Presacan, Silvia Stroescu, Loredana Boboc
Mondo News - Ultima ora:
Inchide