Nunta lui Chelsea Clinton cu Marc Mezvinsky - Vezi foto si video

01.08.2010


Chelsea Clinton, fiica fostului presedinte al Americii Bill Clinton si a secretarului de stat Hillary Clinton, s-a casatorit, sambata, cu omul de afaceri Marc Mezvinsky. Nunta a avut loc pe luxoasa proprietate Aston Court, situata langa Rhinebeck - New York, zona care a fost securizata pana la cel mai mic amanunt, inclusiv traficul aerian, transmite Mediafax, care citeaza presa internationala.

Bill si Hillary Clinton au declarat ca au simtit "o mare mandrie si o emotie coplesitoare" la ceremonie. "Am asistat cu o mare mandrie si cu o emotie coplesitoare la o superba ceremonie la Astor Courts, casatoria dintre Chelsea si Marc, care au fost inconjurati de rude si prieteni apropiati", au anuntat Bill si Hillary Clinton, intr-un comunicat. "Nu ne-am fi putut dori o zi mai perfecta de atat pentru a sarbatori inceputul vietii lor impreuna si suntem foarte incantati sa-l primim pe Marc in sanul familiei", au adaugat parintii lui Chelsea.

Nunta fiicei fostului presedinte al SUA a costat nu mai putin de 5 milioane de dolari. Numai tortul a costat 10.000 de dolari. La nunta au participat peste 400 de persoane, al caror nume a fost tinut secret, ca si marca rochiei de mireasa purtata de Chelsea. Presa straina a anuntat insa ca aceasta a purtat o creatie Vera Wang.

Printre invitatii la nunta s-au numarat Oprah Winfrey, Steven Spielberg, fostul prim-ministru britanic John Major,
fostul secretar de stat Madeline Albright, designerul vestimentar Vera Wang, producatorul de film Steven Bing, actorii Ted Denson si Mary Steenburgen. Presedintele Barack Obama nu s-a numarat printre invitati, dupa cum a anuntat el insusi joi, spunand ca "nimeni nu vrea sa aiba doi presedinti la nunta sa".

Si orasul Rhinebeck s-a aflat, sambata, in sarbatoare in cinstea fericitului eveniment din familia fostului presedinte al SUA. Pancarte cu urari pentru noul cuplu, baloane colorate si steaguri au impodobit casele si vitrinele magazinelor.

Chelsea Clinton are 29 de ani, iar Marc Mezvinsky are 31 de ani.

Sursa foto: AP - Daily News

 


Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: sua, nunta Chelsea Clinton, nunta anului 2010, Bill Clinton, Chelsea Clinton, foto nunta Chelsea Clinton, nunta fata presedintelui, preseditne SUA, nunti
Mondo News - Ultima ora:
Inchide