Nunta lui Chelsea Clinton inchide traficul aerian din Rhinebeck pe durata ceremoniei

30.07.2010


Casatoria dintre Chelsea Clinton si Marc Mezvinsky va inchide spatiul aerian de deasupra orasului Rhinebeck din SUA, pe toata perioada desfasurarii evenimentului.

Denumita "restrictie de zbor temporara pentru VIP", restrictia se va aplica doar aeronavelor care zboara sub 600 de metri altitudine si se adreseaza in special paparazzilor care ar putea zburadesupra locului unde va avea loc nunta, obtinand in acest fel exclusivitati de la eveniment.

Chelsea Clinton se va casatori cu bancherul Marc Mezvinksy. La ceremonie vor participa numeroase celebritati precum Oprah Winfrey sau Steven Spielberg, dar actualul presedinte al SUA, Barack Obama, spune ca nu va fi prezent pentru ca nu a fost invitat.

Presedintele american Barack Obama nu se afla pe lista invitatilor la nunta lui Chelsea Clinton, potrivit Associated Press. Intr-un interviu acordat unui talk-show al televiziunii ABC, citat de Agerpres, Obama a declarat ca nu a fost invitat pentru ca Bill si Hillary Clinton au dorit ca fiica lor si viitorul ei sot sa se afle in centrul atentiei la eveniment.

Sursa foto: Bruce Buck / The New York Times
 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: nunta Chelsea Clinton, nunta fiica presedintelui Clinton, Bill Clinton, Hillary Clinton, nunta VIP, VIP wedding, wedding Chelsea Clinton, Marc Mezvinksy
Mondo News - Ultima ora:
Inchide