Nunta lui Cosmos Tanase a facut valuri la Iasi - Vezi video

16.09.2011

Desi a fost incalcata legea, acest lucru nu a putut sa strice nunta fiului lui Cosmos Tanase, unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Iasi. Sub privirile vigilente ale garzilor de corp, interlopii de seama din Romania au petrecut la unul dintre cele mai mari restaurante din oras. Nuntasii au trecut repede peste faptul ca mireasa are doar 15 ani si jumatate, iar nasul Adrian Minune a fost audiat de politistii care si-au aminit ca a furat o sampanie.

Numarul mare de invitati a facut ca petrecerea sa arate ca una de Revelion. Atmosfera a fost completata de uriasul foc de artificii, care i-a scos din casa pe cativa curiosi. 
 
Adrian Minune, unul dintre cei doi nasi, li s-a alaturat mai tarziu. Dupa logodna, manelistul a trecut pe la o sectie de politie. A fost chemat de agenti, care si-au amintit ca Minune a facut sa dispara o sticla de sampanie dintr-o benzinarie. 
 
De altfel, prin fata restaurantului a patrulat la fiecare cateva minute cate o masina de politie. Il cautau din priviri pe Belgianu Tanase, unchiul ginerelui, care este dat in urmarire. 
 
Linistea si ordinea in timpul nuntii a fost asigurata insa de cateva zeci de bodyguarzi, care verificau la intrare invitatiile. Nuntasii nu era insa prea greu de recunoscut, multumita bolizilor de lux cu care au venit la petrecere. 
 
Vorbim de crema interlopilor din Romania. Socrul mare este Cosmos Tanase. Unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Iasi. In urma cu cateva luni a iesit dintr-o inchisoare spaniola. A fost inchis pentru proxenetism. Printre cei mai interesanti nuntasi se numara Nutu Camataru si Costel Corduneanu. 
 
Petrecerea de azi noapte a fost in mare pericol. Politistii au aflat ca mireasa are doar 15 ani si jumatate si au sesizat Protectia Copilului. Fara autorizatie, nici macar preotii nu au acceptat sa-i casatoreasca pe miri. Asta desi pe invitatii scria clar: cununia va avea loc la o biserica din oras. Cosmos a schimbat bisericile una dupa alta si a ajuns la un compromis. A facut logodna. 

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: NUNTA, mondobridal, cosmos tanase, nunta iasi, adrian minune
Mondo News - Ultima ora:
Inchide