Nunta lui Pepe cu Raluca Pastrama - VIDEO

20.04.2012

La nunta lui Pepe cu Raluca Pastrama, peste 300 de invitati, printre care artisti, oameni politici si vedete de televiziune au asistat la un recital inedit al mirelui. Desi ar fi trebuit sa fie cea mai fericita zi din viata lui, Pepe a cantat cu jale si a plans.

Zilele trecute a avut loc cel mai intens mediatizat eveniment din ultima vreme. Cu toate acestea, fara sa tina cont de camerele de filmat, Pepe a sustinut un minirecital care a ridicat semne de intrebare.

Pe la 3 dimineata, dupa ce a ingenunchiat alaturi de mireasa sa si a comandat lautarilor un re minor, Pepe s-a pus pe jelit.  Atipic pentru atmosfera unei nunti, in loc de hore, perinite si sarbe, momentul inedit al lui Pepe a starnit lacrimi dar si semne de intrebare.

"In lumea asta mare, mare suparare. Dumnezeu stie ce vreau eu, sa fiu fericit, de suparari sa uit." Acestea au fost versurile cantecului cu care Pepe a impresionat pana la lacrimi invitatii.

Adi Minune a cantat si el cu Pepe si a incercat sa o convinga si pe nasa sa li se alature. Din cauza ca nu stia versurile, Andra a promis ca va canta la botezul copilului lui Pepe si a Ralucai. Momentul i-a emotionant atat de mult pe nuntasi incat au inceput sa arunce cu bani.

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: NUNTA, casatorie, Pepe, Raluca Pastrama
Mondo News - Ultima ora:
Inchide