Nuntile anului 2012 - Delia, Teo Trandafir, Anca Neacsu

16.05.2012

 

Primavara se numara divorturile, iar vara nuntile. Acestea par a fi tendintele in showbiz-ul autohton, cel putin anul acesta. Dupa atatea despartiri, Delia Matache, Teo Trandafir, Anca Neacsu si Diana Bisinicu anunta ca se grabesc sa imbrace rochia de mireasa.
 
Delia Matache se pregateste sa spuna un "da" hotarat in fata ofiterului starii civile, in august, cand isi va uni destinul cu Razvan Munteanu, iubitul ei. 
 
Cererea in ca­sa­torie a venit la inceputul anului, insa, pentru ca omul momentului si al surprizelor, Delia, nu s-a obosit sa isi bata capul cu pregatirile, ceremonia va avea loc peste cateva luni. 
 
Daca Delia nu se prea da in vant dupa pregatiri si le lasa in seama apropiatilor, Diana Bisinicu se implica trup si suflet! Acum, cantareata este pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru ziua in care va purta voalul alb.
 
Diana se va casatori peste aproximativ o luna, asa ca stie exact cum va arata marele eveniment. Nu mai putin de 600 de invitati asteapta acum sa participe la ceremonia care va avea loc la malul marii.
 
Si la Teo Trandafir nunta bate la poarta. Vedeta numara zilele pana la cel mai frumos eveniment din viata ei din ultimii ani - cel in care isi va lega destinul de cel al lui Constantin Iosef. 
 
Potrivit Libertatea, vedeta va purta o rochie de mireasa in stil retro, creata de Liza Panait. Iar costumul mirelui va fi realizat de croitorul Casei Regale, Alexandru Ciucu, si va pastra linia aleasa de Teo pentru rochia de mireasa, un model din anul 1920.
 

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: NUNTA, mireasa, nunti 2012, Teo Trandafir, Delia, Anca Neacsu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide