Oana Cuzino: Foarte rar o operatie estetica iti aduce fericire, botoxul iti fura viata!

19.06.2010

Oana Cuzino este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, apreciata deopotriva de barbati si de femei. Multi insa si-au pus intrebarea daca frumusetea ei se trage din operatiile estetice!

Ei bine, nu! Cel putin asta sustine prezentatoarea emisiunii "Ce se intampla doctore", pentru Cancan. Ea spune ca operatiile estetice iti aduc foarte rar fericire, iar botoxul nu face decat sa-ti fure viata.

"Nu, nu am apelat la chirurgie estetica si ma feresc de interventii invazive, mai ales de anestezia generala, intrucat mi se pare ca o operatie, fie ea si pentru frumusete, te poate dezechilibra. Multumirea si fericirea au alta sursa, sunt multe femei perfecte, insa nemultumite de ele insele sau de viata. Foarte rar o operatie estetica iti aduce fericire si asta de multe ori, in cazul in care ai un defect major. Imi traiesc varsta, botoxul nu imi place fiindca iti fura viata, expresia. Liposuctia poate fi prevenita daca faci sport. Cat despre lifting, sper ca pana sa fiu eu nevoita sa apelez la el, va deveni neinvaziv", a spus Oana pentru Cancan.

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: Oana Cuzino, operatii estetice, botox, liposuctie, lifting
Mondo News - Ultima ora:
Inchide