Oana Zavoranu despre mama sa dusa la spital: Face circ pentru remuneratia de la Acces Direct. VIDEO

24.11.2011

 

Marioara Zavoranu a ajuns la spital dupa o cearta teribila pe care a avut-o cu fiica ei, Oana Zavoranu, in platoul emisiunii Cancan TV.

Dupa ce s-au spurcat in toate felurile din cauza banilor, Oana o acuza acum pe mama ei ca joaca teatru. Tot circul este platit de cei de la Acces Direct, mai spune Querida, pentru Click.

"Este maestra absoluta a manipularii, a parsivitatii. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca poate sa planga in hohote la comanda. Am informatii din surse sigure ca inainte de a i se face rau a sunat la Acces Direct pentru a-si asigura remuneratia de rigoare pentru acest circ. Stati linistiti, Marioara este mai sanatoasa decat mine si decat multi altii", a incheiat vedeta. 

Vezi aici tot circul facut de Oana Zavoranu cu mama sa

Oana Zavoranu a mai spus ca mama sa foloseste un tertip ieftin, pe care il stie de mica. "Este un tertip ieftin, pe care eu il cunosc de cand eram foarte mica. Femeile de serviciu pe care le aveam erau puse sa sune la salvare, deoarece dupa ce zbiera, blestema si injura pe toata lumea, brusc i se facea foarte rau si trebuia sa vina salvarea la noi, care salvare constata de fiecare data probleme cu pulsul, cu ritmul cardiac sau lipsa de calciu. Ceea ce obtinea ea de fiecare data cu acest circ ieftin al chemarii ambulantei sau al mimarii ca-i este rau era ca toata lumea in jurul ei trebuia sa taca si sa o compatimeasca", ne-a declarat Oana.

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: Oana Zavoranu, acces direct, mama oana zavoranu, marioara zavoranu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide