Orlando Bloom si Miranda Kerr s-au casatorit

26.07.2010


Actorul Orlando Bloom si modelul Miranda Kerr s-au casatorit la Los Angeles , la o luna de la anuntarea logodnei. Ceremonia a avut loc intr-un cadru restrans, in secret, cele doua vedete aflandu-se deja in luna de miere, anunta Daily Mail.

Australianca Miranda Kerr, in varsta de 27 de ani, s-a facut remarcata in special in calitate de model al casei Victoria's Secret. Actorul britanic Orlando Bloom, in varsta de 33 de ani, s-a bucurat de succes inca de la inceputul carierei sale cinematografice, datorita rolului "Legolas" din trilogia Stapanul Inelelor. 

Lantul de magazine australian David Jones, a carui imagine este Miranda Kerr, a confirmat casatoria celor doi, printr-un comunicat difuzat vineri de presa australiana, in care se explica si faptul ca Miranda Kerr si-a anulat participarea la prezentarea viitoarei colectii de primavara/vara a companiei.

"Am planuit aceasta nunta de mult timp si, din pacate, singura fereastra pentru o luna de miere coincidea cu banchetul ocazionat de prezentarea colectiei David Jones", a declarat modelul australian intr-un comunicat. "David Jones mi-a dat liber, cu multa gentilete, in aceasta perioada, pentru ca noi sa ne putem bucura de o ceremonie intima si de o luna de miere", a adaugat Kerr.

Miranda Kerr a ocupat pozitia a noua in topul 10 al modelelor cu cele mai mari venituri din acest an realizat de revista Forbes, dupa ce a obtinut 4 milioane de dolari in ultimele 12 luni.


Actorul Orlando Bloom va face parte din distributia noii versiuni 3D a clasicului "Cei trei muschetari", care va fi regizat de Paul W. S. Anderson. Bloom va interpreta rolul Ducelui de Buckingham, in timp ce comicul James Corden va juca rolul servitorului Planchet.

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, nunta Orlando Bloom, nunta Miranda Kerr, colectie primavara vara 2011, Orlando Bloom, Miranda Kerr, nunta vedete
Mondo News - Ultima ora:
Inchide