PREDICTII HOROSCOP PENTRU ZIUA DE JOI 1 OCTOMBRIE 2015

30.09.2015

Hotweek.ro le prezinta horoscopul zilei de 1 octombrie 2015 celor interesati sa stie ce le vor rezerva astrele pentru ziua de maine.
 
HOROSCOP BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Vrei sa ajuti la stingerea unei dispute pe care o vezi inutila, dar ar fi bine sa nu vorbesti foarte mult. Iriti asistenta si cam orice mediu conflictual, acesta izbucneste la cele mai mici sicane. Nu ai vrea sa ajungi in gura celor care au multe de impartit, asa ca este indicat sa faci pasul inapoi.
 
HOROSCOP TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai observat din umbra comportamentul unei rude mai tinere iar faptul ca o vezi destul de debusolata te face sa isi doresti a te implica si mai mult in evenimentele din viata ei. In realitate oricat ai incerca nu reusesti sa o aduci pe linia de plutire, caci persoana respectiva este cea care trebuie sa realizeze de ce are nevoie.
 
HOROSCOP GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Nu poti refuza un prieten aflat la ananghie chiar daca nu ai timp suficient nici pentru tine. Familia te dojeneste pentru actele tale de eroism si spre seara te indoiesti si tu de corectitudinea deciziei luate. Totusi primeste nenumarate multumiri si asta iti bucura sufletul.
 
Citeste stirea completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: HOROSCOP, HOROSCOP JOI 1 OCTOMBRIE, HOROSCOP ZODIA FECIOARA
Mondo News - Ultima ora:
Inchide