Premiile Gopo 2011 - Actritele nominalizate isi pregatesc rochiile de seara

07.03.2011

 

Luni seara s-a desfasurat Gopo Fashion Night,  un eveniment prezentat de The One, in cadrul caruia actrite, actori si numerosi profesionisti din industria cinematografica, nominalizati sau invitati la cea de-a cincea editie a Galei Gopo 2011, si-au putut alege tinutele dintre creatii ale unora dintre cei mai importanti designeri romani ai momentului.

Editia din acest an a evenimentului a avut o prezenta record, nu mai putin de 21 de creatori confirmandu-si participarea. Diana Antohi, Alina Botea, Anca Ciataras,  Alexandru Ciucu, Rhea Costa, Lena Criveanu, Iulia Dima, Mihaela Glavan, Adelin Ivan, Edita Lupea, Dorin Negrau, Cristian Samfira, Carmen Secareanu, Daniela Tanasesunt cei care au acceptat provocarea lansata de organizatori, de a oferi vedetelor de la Gala Premiilor Gopo tinute spectaculoase si pline de stil.

 
Acestora li se adauga Mihai Albu, careva propune actritelor o spectaculoasa colectie de incaltaminte, iar accesoriile oferite de Kristina Dragomir, Silvia Serban, Prochaine, Carla Szabo, Lorina Bijoux, Raluca Buzura au completat tinutele vedetelor prezente pe covorul rosu in seara Galei. MAC Cosmetics, partener al Premiilor Gopo 2011, se va ocupa de machiajul invitatelor de la Gopo Fashion Night si Gala Premiilor Gopo, Peggy Sage va avea grija de manichiura doamnelor si domnisoarelor, iar Tributeby George Soare va asigura hair styling-ul vedetelor.
 
Fashion editor-ii The One au fost prezenti la eveniment pentru a le da o mana de ajutor invitatelor la Gopo Fashion Night in alegerea tinutelor perfecte.
Prezenta record si in ceea ce priveste numarul vedetelor prezente la eveniment. Astfel, actritele Ada Condeescu (Eu cand vreau sa fluier, fluier), Maria Popistasu, Mirela Oprisor (Marti dupa Craciun), Ozana Oancea (Felicia, inainte de toate), Clara Voda (Eu cand vreau sa fluier, fluier), Iulia Lumanare (Caravana Cinematografica), regizoarea Iulia Rugina (Captivi de Craciun), dar si o serie de invitati de marca ai Galei Premiilor Gopo, precum Ana Ularu, Diana Cavaliotti, Andreea Bibiri, Olimpia Melinte, Amalia Enache, Meda Victor, Dorotheea Petre, Adela Popescu, Cabral, Mircea Solcanu, si-au putut alege cele mai spectaculoase creatii vestimentare ale celor 21 de designeri.
 
Peste 400 de profesionisti activi din toate domeniile industriei de film romanesti sunt invitati sa voteze pentru desemnarea castigatorilor trofeelor din acest an, fie in plic sigilat, prin posta, fie online, prin intermediul unui mecanism de vot asigurat de prestigioasa firma de audit si consultanta PricewaterhouseCoopers, cu care Gala Premiilor Gopo a demarat din 2011 un parteneriat extrem de important.
 
Cea de-a cincea editie a Galei Premiilor Gopo va avea loc pe 28 martie 2011 si va fi transmisa in exclusivitate de ProCinema, iar romanii de pretutindeni o vor putea urmari inregistrat, pe ProTV International. Gala va putea fi urmarita si online, pe www.premiilegopo.rosi www.procinema.ro, dar si pe cea mai mare mediafatada din Romania, Cocor Media Channel, situata in inima Capitalei.
Gala Premiilor Gopo este organizata de Asociatia Pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), cu sprijinul Centrul National al Cinematografiei (CNC), Ministerul Culturii si Patrimoniului National si alBabel Communications.
 
 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: colectii 2011, Premiile Gopo 2011, Maria Popistasu, filme romanesti, fashion 2011, Ozana Oancea, Mirela Oprisor, The One
Mondo News - Ultima ora:
Inchide