Printul William si Kate Middleton, nunta regala in 2011 la Londra

16.11.2010

Printul William se casatoreste cu iubita sa, Kate Middleton. Fericitul eveniment va avea loc in 2011, in primavara sau in vara, potrivit unui comunicat de presa emis de Clarence House, resedinta printului Charles.  Printul William, in varsta de 28 de ani, este al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dupa tatal sau, printul Charles.

Printul William i-a daruit lui Kate inelul de logodna al mamei sale, Lady Diana. "Printul de Wales este incantat sa anunte logodna printului William cu domnisoara Catherine Middleton. Casatoria va avea loc in primavara sau in vara anului 2011, la Londra ", se afirma in comunicatul tranmis presei. Documentul nu ofera prea multe detalii, insa in acesta se precizeaza ca printul William a informat-o pe regina, dar si pe alti membri apropiati din familie, despre casatoria cu Kate. "El i-a cerut, totodata, permisiunea tatalui domnisoarei Middleton", mai precizeaza surca citata.

Printul William a cunoscut-o pe Kate Middleton in urma cu multi ani, pe vremea cand erau studenti la Universitatea St Andrews din Scotia. Cei doi au o relatie de aproape 10 ani, perioada in care nu au lipsit certurile, despartirile si reimpacarile. William s-a logotit cu Kate Kate Middleton in luna octombrie, cu ocazia unei vacante private pe care au petrecut-o in Kenya.

Printul William de Wales este cel mai mare fiu al lui Charles, print de Wales si al Dianei, printesade Wales si nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si al Printului Philip, Duce de Edinburgh. Astfel, este al doilea in linia de succesiune la tronul celor 16 state independente, desi este rezident si implicat direct in Marea Britanie, cel mai vechi regat.

 

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: nunta printul William, Kate Middleton, casatorie printul william, nunta regala anglia, nunta familie regala
Mondo News - Ultima ora:
Inchide