Raluca Olariu vampirita sexy intr-un pictorial semnat de Dan Oprea

04.02.2011

 

Raluca Olariu si prietenul ei, fotograful Dan Oprea, de la studioul Mirage DO din Cluj,  au realizat un nou pictorial de senzatie, potrivit bucatarescu.ro. Frumoasa clujeanca Raluca Olariu, in varsta de 22 de ani, are 1,64, metri, 50 de kilograme si dimensiuni 88-62-92.
 
Ea s-a transformat intr-o vampirita sexy si provocatoare si a marturisit, pentru Bucatarescu, ca drumul pana aici nu a fost usor, insa a descoperit ca inhibitiile nu isi au locul.

VEZI AICI UN ALT PICTORIAL CU RALUCA
 
“Am fost o fata simpla, neincrezatoare in mine care s-a hotarat sa lase trecutul deoparte si sa devina o persoana sofisticata si mandra de  ceea ce poate realiza. Am descoperit ca in mintea mea inhibitiile nu isi au locul, ca imi place sa fiu privita si admirata, am ales erotismul ca forma de exprimare. Erotismul nu se manifesta doar in forme vulgare iar nuditatea poate fi, cu siguranta, si altceva decat obscen. Stiu ca fotografia de arta erotica, este un domeniu apreciat si suscita din ce in ce mai mult interes, pentru cei care deschid ochii si sunt gata sa accepte frumosul, sub orice forma. Iar eu cred ca sunt interesanta si ca am ce arata!", spune Raluca.

Sursa foto: bucatarescu.ro


 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: sedinta foto, Raluca Olariu, pictorial bucatarescu, bucatarescu.ro, dan oprea
Mondo News - Ultima ora:
Inchide