Ramona Gabor si-a luat gandul de la bulgarul milionar. Afla de ce! Video

01.10.2011

 

Bulgarul cu care s-a distrat Ramona Gabor la Cannes a spus, la Acces Direct, ca aceasta face totul pentru bani, drept urmare si scandalul de pe iaht a fost tot pentru a obtine bani de la presa din Romania.

Alex, milionarul care a fost fotografiat in ipostaze fierbinti cu Ramona Gabor, a povestit in exclusivitate la Antena 1 despre cele intamplate pe iaht, la Cannes.

"A fost o aventura de vara si nimic mai mult. M-am distrat cu ea, a fost o treaba de cateva zile, nu i-am dat bani, cum sa platesc eu pentru femei? Nu i-am dat niciun ban, doar m-am distrat cu ea! Cred ca a facut tot show-ul asta ca sa fie platita in Romania, o stiti mai bine decat mine pe Ramona Gabor!", a spus Alex intr-o engleza foarte dificila.

Ramona Gabor a parut cam surprinsa de afirmatiile bulgarului Alex, mai ales ca tocmai se laudase cu sentimente si declaratii fierbinti primite din partea acestuia.

"Nu vreau sa vorbesc acum despre acest barbat. Nu mai exista pentru mine si punct. Nu ma simt bine, am si slabit mult zilele astea, nu sunt obisnuita sa fiu tarata in scandaluri de genul asta! Oricum, vreau sa ma refac, sa imi revin!", a spus Ramona Gabor.

Iata ce spune bulgarul Alex despre Ramona:

 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: Ramona Gabor, alex bulgarul, iubit ramona gabor
Mondo News - Ultima ora:
Inchide