Ramona Gabor si bulgarul Alexandrov s-au sarutat cu foc pe iaht! Video

14.09.2011

 

Gabi Badalau a pus capat relatiei cu Ramona Gabor, dupa ce tanara de doar 22 de ani a fost surprinsa alaturi de un milionar bulgar. Si a facut-o intr-un mod cu totul inedit, printr-un simplu SMS. Insa pe bune dreptate: prietenele Ramonei au dat totul in vileag!
 
Fara lacrimi sau mustrari de constiinta, Gabi Badalau i-a dat papucii Ramonei printr-un simplu SMS. Elegant, scurt si la obiect, s-ar putea spune. Iar sora Monicai Columbeanu nu pare a fi deloc deranjata de penibilul situatiei. Nu i-a dat explicatii fostului iubit si nici nu are de gand, dupa cum a marturisit. 
 
Insa detalii picante ai iesit la iveala atunci cand prietenele Ramonei, cele care au insotit-o pe iaht, au decis sa faca dezvaluiri incendiare. Se pare ca Ramona Gabor s-ar fi retras timp de o ora cu milionarul bulgar, timp in care fetele au facut poze. Ce poate sa insemne acest lucru? 
 
De parca nu era de ajuns, Monica a fost cea care si-a sfatuit sora sa-l minta pe Badalau. Astfel s-a nascut povestea cu "sedinta foto", prin care Ramona l-a convins pe Gabi ca merita sa mai stea cateva zile in studio. Adica pe vapor! 
 
Prinsa pe aeroport, tanara a gasit de cuviinta sa se certe cu jurnalistii si sa puncteze, din nou, ca viata ei personala nu constituie subiect de discutie. Decat atunci cand lucrurile merg bine. Dar cum nu exista publicitate rea sau buna, ci doar publicitate, Ramona a trecut pestre principii si a mai executat cateva fraze regulamentare, prin care nu a spus aproape nimic. In fond, evidenta e greu de negat. 
 
"Nu conteaza, nu vreau sa discut despre viata mea personala. Nu i-am spus nimic pentru ca nu aveam o relatie extraordinara. Cred ca fotografiile le-a dat una dintre fete", a tunat Ramona Gabor. Atat. Punct si de la capat.

 

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: Monica Gabor, Ramona Gabor, Chavdar Alexandrov
Mondo News - Ultima ora:
Inchide