Regal dedicat modei romanesti la gala Avanpremiere Fashion and Life Style Fest

18.11.2010

Gala Avanpremiere Fashion and Life-style Fest s-a desfasurat, in perioada 16-18 noiembrie, in doua dintre cele mai avangardiste si emblematice locatii din Bucuresti, The ARK si Muzeul National de Arta Contemporana. Evenimentul a cuprins expozitii de fotografie, instalatii, video, workshopuri si prezentari de moda.

Manifestarea a fost una incadrata in stilul modern, dar complex in acelasi timp, dedicata artelor si stilului de a trai in noul secol. “Bucurestiul are un mediu cultural si academic remarcabil, care inlesneste inradacinarea pe lunga durata a unui eveniment de anvergura si complexitate, precum Avanpremiere Fashion and Life-style Fest. Vorbim despre un festival national cu preocupari europene, prin marime, participanti, arie de abordare a temelor si domeniile de larg interes si de maxima modernitate si actualitate. In plus,
Avanpremiere este o expresie a felului in care moda romaneasca se exprima plenar pentru sezonul viitor, in contextul atit de special al anului 2010”, a explicat Alin Galatescu, directorul festivalului.

Gala Avanpremiere, ajunsa in acest an la cea de-a 7 editie, a inchis joi seara cele doua zile de dezbateri si vizionari cu un regal dedicat modei romanesti, in cadrul caruia au fost prezentate in premiera cele mai noi colectii pentru sezonul primvara-vara 2011. Pe podium au urcat creatiile celor mai in voga 10 designeri ai momentului, atat nume mari, cat si debutanti cu o viziune interesanta. Defilarile au avut loc la Muzeul National de Arta Contemporana.

“Pentru mine Avanpremiere este dovada ca exista moda romaneasca – exista designeri, colectii, creativitate, cautari, expresie, evolutie si mai cu seama exista public si interes. Gala exista pentru ca este necesara si logica, e parte a unui sistem viu”, spune designerul Agnes Toma.


 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: colectii 2011, moda 2011, gala Ananpremiere, Fashion and Life-style Fest, prezentari de moda
Mondo News - Ultima ora:
Inchide