Regatul Vantului continua serialul coreean Jumong! Vezi video!

05.03.2011

 

Serialul coreean Regatul Vantului a fost realizat cu un buget foarte mare, insa succesul a venit pe masura. Distins cu mai multe premii KBS in anul 2008, productia se bazeaza pe un scenariu foarte bine lucrat.
 

Actiunea are loc la putin timp dupa moartea lui Jumong, in perioada in care rege era fiul sau, Iuri. In serial apare si regele Daeso, batran. Personajul principal este Muyul - fiul lui Yuri si nepotul lui Jumong, cel care va uni Buyeo cu Goguryeo. Muyul este jucat tot de actorul Song Il Gook, cel care l-a interpretat atat de bine pe Jumong. 

Serialul Regatul Vantului (Land of the Wind/ The Kingdom of the wind) este presarat cu scene de batalii grandioase, conspiratii, intriga politica, dar si tentative de asasinat.

VEZI AICI DETALII DESPRE SERIA JUMONG

Regatul Vantului este o poveste despre Muhyul, si al treilea rege al Goguryeo care a fost numit, de asemenea, zeul razboaielor. Muhyul este nepotul lui Jumong, insa el s-a nascut cu blestemul de a-si ucide parintii, fratii, fiul si sa distruga tara. Tatal sau, regele Yuri, a fost ingrozit de aceasta profetie, insa nu l-a lasat inima sa-si omoare propriul copil. Drept urmare, i-a poruncit fiului mai mare, Haemyung, sa-l ia pe Muhyul si sa-l duca in afara palatului pentru a trai ca un om de rand, fara sa-si cunoasca adevarata identitate. 

In cele 36 de episoade cate are productia Regatul Vantului, Muhyul trece prin diferite incercari care il vor ajuta sa sfideze profetiile nefaste, si in cele din urma sa ajunga un rege puternic.

Echipa de productie a petrecut mai mult de 40 de zile in China pentru a filma scenele de lupta. Drama este inspirata foarte mult din desenele istorice populare.

Informatii:

Director: Il-su Kang
Scriitor: Wan-Kyu Choi, Jeong Jin-ok
Retea: KBS2
Episoade: 36
Lansare: septembrie 2008

Distributie:

Song Il Gook - Printul MooHyul / Daemusin
Choi Jung Won - Printul Yeon
Park Gun Hyung - Do Jin
Jung Jin Young - Regele Yuri

 

Va prezentam mai jos si un calendar video realizat cu Song Il Gook (actorul din rolul principal).
 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: Jumong, seriale coreene, Regatul vantului, printul jumong, song il gook, Park Gun Hyung
Mondo News - Ultima ora:
Inchide