Rezumatul zilei de 21 octombrie 2015 la TE vreau langa mine prezentat de Hotweek.ro

21.10.2015

Zi decisiva la show-ul Te vreau langa mine pentru Toni si Alina, doi dintre cei mai vechi participanti la emisiune, redata in rezumat de site-ul www.hotweek.ro
 
TE VREAU LANGA MINE 21 OCTOMBRIE 2015. Atentionata de numarul mare de mesaje venite din partea telespectatorilor in care se cerea eliminarea din competitie a deja celebrilor Toni si Alina, moderatoarea emisiunii „Te vreau langa mine”, Gabriela Cristea, a solicitat fanilor acestui show sa decida soarta celor doi participant pe pagina de Facebook a emisiunii.
 
TE VREAU LANGA MINE 21 OCTOMBRIE 2015. Totul a culminat cu o noua intalnire nereusita a Alinei, cea cu tanarul Catalin, dupa spusese baiatului discutia dintre ei fiind una „tehnica”, Alina profitand de faptul ca partenerul ei de discutie era programator IT si a ajutat-o la actualizarea softului de pe telefon.
 
TE VREAU LANGA MINE 21 OCTOMBRIE 2015. Gabriela Cristea avea deja o impresie mai putin buna despre Alina, inca din saptamanile anterioare, cam toate banuielile ducand spre faptul ca ea si Toni nu si-au incheiat inca relatia.
 
Citeste stirea completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: TE VREAU LANGA MINE, EMISIUNEA TE VREAU LANGA MINE, TE VREAU LANGA MINE 21 OCTOMBRIE
Mondo News - Ultima ora:
Inchide