Robert Turcescu si Andreea Marin - O noapte impreuna, acasa la jurnalist?

17.06.2010

Povestea dintre jurnalistul Robert Turcescu si fosta zana a surprizelor, Andreea Marin, a inceput cu multi ani in urma, cand paparazzii tabloidelor le-au fotografiat vizitele pe care si le-au facut. Potrivit Cancan, Robert Turcescu a recunoscut ca si-a petrecut noaptea cu Andreea Marin, subiect des mediatizat in ultima perioada de presa mondena.

Paparazzii de la revista CIAO au facut fotografii cu Andreea Marin in timp ce iesea din locuinta realizatorului de la Realitatea TV. Asta se intampla cu cativa ani in urma, inainte ca Robert sa o intalneasca pe Oana Sarbu sau inainte ca Andreea sa-si uneasca destinul cu cel al lui Stefan Banica Jr.

Potrivit Cancan, Robert si-a amintit acea noapte si a declarat ca atunci a petrecut ziua lui de nastere cu Andreea, in timpul noptii, la el in apartament. "Eu cu Andreea Marin suntem foarte buni prieteni, ne stim de multi ani. Ceea ce nu stiti e ca in noaptea respectiva era ziua mea. Am petrecut si atat!", a marturisit Robert.

Problema este ca fotografiile cu pricina au fost facute pe 21 mai, iar ziua lui de nastere este pe 3 mai...

Sursa foto: The One


Sursa: Diana Condescu

Citeste si despre: Robert Turcescu, Andreea Marin, Turcescu si Andreea Marin, Oana Sarbu, poveste de iubire, vedete, jurnalisti
Mondo News - Ultima ora:
Inchide