Rochii de mireasa 2011 - Vezi ce se poarta direct de la targul de rochii de mireasa de la Milano

20.06.2011

A inceput deja o vara torida si suntem in plin sezon al nuntilor. Asa, pentru inspiratie, va invitam intr-o vizita la targul de rochii de mireasa de la Milano. 

Sunt peste 160 de colectii pentru toate gusturile si buzunarelor. Iata, insa, un pont de la cunoscatori. Albul nu prea mai e la moda. Chiar si in fata altarului, se poarta rosu, verde, sau albastru.
 
Pentru cei mai conservatori, designerul a mizat in special pe alb. Poate putin crem, cateva strasuri si cel mult niste trandafiri roz, acoperiti insa de un voal. Miresele nonconformiste pot opta insa pentru rochii colorate, in care vor arata ca niste dive gata sa paseasca pe covorul rosu.
 
Raluca Stamatoiu are nunta in august. S-a tot plimbat printre standurile cu rochii, dar nu se poate hotari. Si, pentru ca noaptea nuntii sa fie cate mai "fierbinte", nici alegerea desuurilor nu trebuie lasata la voia intamplarii.
 
Chiar daca, statistic, numarul casatoriilor nu creste comenzile pentru export primite de designerii italieni au sporit cu 7 procente. Deloc intamplator, romancele care vor deveni mirese sunt intens curtate la targul de la Milano.

Sursa foto: womenfashiontrends.com/Sursa video: Pro TV
 

Sursa: Pro TV

Citeste si despre: NUNTA, rochii, rochii de mireasa, prezentare de moda, Milano, mirese
Mondo News - Ultima ora:
Inchide