Rochii de seara in rate de la Cristallini! Cumpara acum si iti platesti rochia in 9 rate cu dobanda zero

24.05.2011

Iti doresti o rochie de seara care iti vine de minune, insa nu-ti ajung banii? Nu-ti mai fa griji, pentru ca acum iti poti lua orice rochie iti doresti in mai mutle rate! Magazinul online de rochii de seara Cristallini le ofera clientelor sale un sistem avantajos de finantare in rate de la trei banci: Garanti Bank, Credit Europe Bank si Raiffeisen Bank.

"O data cu venirea noului sezon dorim sa venim in intampinarea clientelor noastre cu oferte avantajoase, pentru ca ele sa nu rateze astfel ocazia de a arata superb intr-o rochie de la magazinul online Cristallini Boutique la evenimentele unde participa", spune Alina Orzan, CEO Cristallini.

Rochii elegante in 6 sau 9 rate

Cristallini este un magazin partener Garanti Bank, care pune la dispozitia clientelor sale serviciul Bonus Card. Prin serviciul Bonus Card clientele pot achizitioana rochii elegante in 6 rate, beneficiind o perioada de gratie de 50 zile, perioada in care dobanda este zero.

Unul dintre cele mai cunoscute servicii de finantare bancara pentru cumparaturi este Card Avantaj oferit de Credit Europe Bank. Posesoarele de Card Avantaj pot achizitiona online rochii de la magazinul online Cristallini in acelasi sistem de 6 rate cu dobanda de 0%.

Raiffeisen Bank pune la dispozitia clientelor Cristallini cardurile de cumparaturi Multishop prin care acestea pot achzitiona rochii de la magazinul nostru. Posesoarele de carduri Raiffeisen Bank Standard si Raiffeisen Bank Gold pot plati in 9 rate beneficiind de  dobanda de 0%.

Mai multe detalii despre oportunitatile de finantare oferite de Cristallini prin partenerii sai, puteti afla AICI.

Cristallini Boutique este un magazin multibrand, importator si distribuitor autorizat care pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor rochii de seara, rochii de ocazie, rochii de mireasa, rochii de cocktail , rochii de club, incaltaminte eleganta si accesorii pentru evenimente si momente speciale.

VEZI AICI COLECTIILE DE ROCHII CRISTALLINI

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: rochii, mondobridal, rochii de seara, Cristallini, rochii in rate, magazine rochii
Mondo News - Ultima ora:
Inchide