ROMANII AU TALENT, 13 MAI 2016. SEMIFINALA 2 LIVE. Concurenti calificati in finala

13.05.2016

ROMANII AU TALENT, 13 MAI 2016. SEMIFINALA 2 LIVE. Am ajuns la cea de-a treia semifinala ROMANII AU TALENT 2016! Concurenti deosebit de talentati, care au impresionat juriul si publicul la preselectii, vor pasi pe scena ROMANII AU TALENT vineri, 13 mai 2016, scrie hotweek.ro. Va fi un show total, mai ales ca ii vom vedea ca invitati pe Ovidiu Anton, cel care trebuia sa reprezinte Romania la Eurovision 2016, dar si pe Bogdan Bolohan, finalistul sezonului 5 Romanii au Talent.

ROMANII AU TALENT, 13 MAI 2016. LIVE. Nu pierdeti cea de-a treia semifinala LIVE ROMANII AU TALENT 2016! HotWeek.ro va transmite in format LIVE TEXT cele mai importante momente din showul Romanii au Talent de vineri, 13 mai 2016. Asadar sunteti asteptati vineri, de la 20:30, sa fiti alaturi de cei 12 semifinalisti Romanii au Talent si sa va votati favoritii, care vor merge in marea finala din iunie. Concurentii alesi in mare parte de telespectatori vor intra in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman! VOM REVENI CU LIVE TEXT DE LA ROMANII AU TALENT.

ROMANII AU TALENT, 13 MAI 2016. LIVE. Cea de-a treia semifinala LIVE Romanii au Talent 2016 este gata sa-i surprinda pe romani cu momente extraordinare pregatite de cei 12 concurenti, cu foarte multa originalitate si creativitate. Juratii, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, sunt nerabdatori sa vada numerele pe care semifinalistii le-au gandit pentru aceasta etapa a competitiei, iar Smiley si Pavel Bartos vor aduce bucuria si energia de pe scena talentului direct in casele telespectatorilor.

VEZI AICI LIVE SEMIFINALA 2 ROMANII AU TALENT 2016

Ovidiu Anton, castigatorul selectiei nationale Eurovision, urca vineri pe scena talentului pentru a le multumi romanilor pentru solidaritatea din ultima perioada si va canta melodia pe care a creat-o special pentru ei, Moment of Silence.

ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA 2 LIVE

ROMANII AU TALENT, 13 MAI 2016. CONCURENTI CARE VOLUEAZA IN SEMIFINALA 2: Artgenerator, Familia Cinci, Alexandra Lixandru, Florin Bontea, Marius Gheorghiu, Dumitru Sanduta, Adrian Neacsu, Robert Pascari, Nadara gipsy band, Alin Cubix, Manuel Chivari si Cezara Blioju vor crea maine un spectacol memorabil la Romanii au talent si vor face tot posibilul sa cucereasca publicul, care ii poate trimite in marea finala.

Iti recomandam si: Mihaela Radulescu nu e chiar asa cum apare la Romanii au Talent. Imaginea care sparge mitul tineretii vesnice

ANISIA GAFTON, ROMANII AU TALENT 6 MAI 2016. VIDEO. Moldoveanca a facut ravagii in Semifinala 2

ROMANII AU TALENT 2016 – Semifinala 2. Cine sunt cei 4 concurenti care merg in finala

Tot vineri, de la 20:30, telespectatorii vor fi incantati si de doi invitati speciali. Finalistul celui de-al cincilea sezon Romanii au talent, Bogdan Bolohan, va prezenta un moment de dans spectaculos. ”Experienta Romanii au talent a fost puternica si motivanta pentru mine, de aceea invitatia de a performa ca invitat in semifinala am primit-o cu mare bucurie. Imi doresc sa le transmit telespectatorilor si publicului din sala un mesaj din sufletul meu. De abia astept scena sub picioarele mele.”, a spus Bogdan.

Sursa: HotWeek

Citeste si despre: romanii au talent, romanii au talent 13 mai 2016, romanii au talent 2016 live
Mondo News - Ultima ora:
Inchide