ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016. Cele mai tari momente sunt la Pro TV la ROMANII AU TALENT

04.03.2016

ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016, ONLINE LIVE ROMANII AU TALENT. Cel mai tare talent-show al momentului, ROMANII AU TALENT 2016, este in direct vineri, 4 martie 2016, la Pro TV. Potrivit hotweek.ro, va fi spectacol total, iar un talent special va primi in editia din aceasta seara butonul de aur, care il va trimite direct in semifinala ROMANII AU TALENT 2016. Cel mai tare show de divertisment, ROMANII AU TALENT 2016, poate fi urmarit atat la televizor pe canalul Pro TV, cat si live online pe voyo.ro.

ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016, ONLINE LIVE ROMANII AU TALENT. Editia de vineri, 4 martie 2016, le va aduce telespectatorilor un show total, cu momente unice in istoria emisiunii, care-i vor tine pe toti cu sufletul la gura, originalitate si foarte multa distractie atat la masa juriului, cat si in culise si pe scena.

ROMANII AU TALENT, 4 MARTIE 2016. LIVE. Vezi aici cele mai frumoase momente de la preselectiile ROMANII AU TALENT 2016

ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016, ONLINE LIVE ROMANII AU TALENT. In editia de vinerea aceasta, romanii vor vedea si cel de-al doilea golden buzz al sezonului, dar si pentru cine au decis Smiley si Pavel sa apese golden buzz-ul lor, special inventat de cei doi pentru a premia prestatii inedite, care ii impresioneaza.

ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016, ONLINE LIVE ROMANII AU TALENT.  Unul dintre concurentii care vor intra in competitie vineri a impresionat-o pe Mihaela si a determinat-o sa spuna: “Foarte tare momentul, foarte diferit! Candideaza, oricum, si la un premiu de originalitate!”. Care este talentul celui care a facut-o pe jurata sa se ridice in picioare si sa-l aplaude indelung, vedem de la 20:30.

ROMANII AU TALENT, 4 MARTIE 2016, ONLINE LIVE ROMANII AU TALENT. Smiley si Pavel Bartos au condimentat cea de-a doua editie Romanii au talent cu replici care au starnit hohote de ras!

Smiley si Pavel Bartos au condimentat cea de-a doua editie Romanii au talent cu replici care au starnit hohote de ras!
Scena talentului a oferit aseara un spectacol desavarsit! Peste 3.2 milioane de telespectatori au ales Romanii au talent.

AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT 2016. SHOW NEBUN LA PRESELECTII. FOTO

ROMANII AU TALENT 2016, LIVE 26 FEBRUARIE. Cele mai tari momente de la PRESELECTIILE ROMANII AU TALENT 2016

Florin Calinescu, la ROMANII AU TALENT 2016. Raman indragostit de Pro TV si de Andreea Esca 

ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016, ONLINE LIVE ROMANII AU TALENT.  Distractia a fost la cote maxime vineri, in cea de-a doua editie Romanii au talent, iar Smiley si Pavel Bartos au sustinut din culise, ca de fiecare data, talentul autentic prezent pe scena in diverse forme. Cei doi au ras, au dansat, si-au exersat cunostintele de limba engleza si limba franceza si au avut reactii si replici extrem de amuzante.

Smiley si Pavel, inspirati de vestimentatia concurentilor de pe scena si de portul popular reinterpretat, au analizat si tinuta Mihaelei: “Mihaela este acum imbracata conform traditiei romanesti... modern!” a spus Pavel, fiind completat de colegul sau: “Cu cracul la vedere...”.

MIHAELA RADULESCU, MORTAL DE SEXY LA ROMANII AU TALENT 2016

TRUPA MAXIMUM, ROMANII AU TALENT 2016. Dans traditional din Balti la Romanii au Talent

ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016, ONLINE LIVE ROMANII AU TALENT. Experti in istorie antica, cei doi prezentatori au plecat cu Steaua talentului prin Bucuresti si au avut o discutie savuroasa cu statuia lui Traian, dar si cu lupul. Smiley, dorind sa mangaie animalul, a intrebat: “Nu va suparati, e dresat, pot sa-l mangai?”.

ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016, ONLINE LIVE ROMANII AU TALENT. Un concurent a venit la preselectii increzator in abilitatile lui de dansator si a incercat un moment de break dance, care a starnit imaginatia lui Pavel: “Da-mi cheia de 16, da-mi cheia de 13... mama, aici e un furtun! Mama, aici e o teava sparta!”. Smiley a continuat, invidios pe mobilitatea concurentului: “Vezi, pana si el face spagatul!”.

in timpul unui moment, scaunul lui Florin Calinescu a avut o mica problema, iar Smiley si Pavel i-au sarit in ajutor si au mers la el cu doua scaune: “A fost sabotat scaunul lui Florin! Am adus doua, ca sa fim siguri ca nu se rup!”, au spus cei doi.

ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016, ONLINE LIVE ROMANII AU TALENT. Momentul de kangoo jumps din cea de-a doua editie Romanii au talent i-a determinat pe Smiley si Pavel sa aiba o discutie complexa pe aceasta tema, aratandu-le telespectatorilor singura miscare de zumba pe care o pot executa. Inspirat si de comentariul Mihaelei de la sfarsitul numarului de pe scena, Pavel a spus: “Adevarul e ca si eu, dupa ce o sa nasc, o sa ma apuc de zumba!”, iar Smiley i-a raspuns: “De cand astept sa nasti, de vreo 7 ani!”.

Prezentatorii i-au explicat unui concurent, in culise, cum poate scapa de emotii: “in Ardeal, la Cluj, mai ales cand ai emotii, se face ceva, se ia o apa binecuvantata!”, iar unui alt concurent Pavel i s-a prezentat astfel: “Ma numesc Narcis! Sus este Narcis si jos sunt nachos!”.

Telespectatorii vor avea parte si vinerea aceasta, de la 20:30, de cel mai bun show de divertisment, care va aduce momente surprinzatoare si foarte multa distractie, numai la PRO TV!

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: romanii au talent, romanii au talent 4 martie 2016, concurenti romanii au talent, romanii au talent live 4 martie 2016
Mondo News - Ultima ora:
Inchide