ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Cele mai tari momente de talente sunt aici!

08.04.2016

Show-ul suprem ROMANII AU TALENT revine la Pro TV. O noua editie a talent-showului ROMANII AU TALENT are loc vineri, 8 aprilie 2016. In aceasta seara vom trai emotii maxime si vom vedea un juriu fenomenal si numere de talent cum nu s-au mai vazut. Acum e Acum, mai ales ca ne apropiem de semifinalele ROMANII AU TALENT 2016, scrie HotWeek.ro. Emisiunea de talente este Live Video pe voyo.ro si in format Live Text pe HotWeek.ro.

Amintim ca juratii de la ROMANII AU TALENT 2016 au apasat in editiile trecute Butonul Auriu pentru Lucia Badut, Cris & Lori, Manuel Chivari si Gabor Orban. Nu rata in aceasta seara cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, ROMANII AU TALENT, care le aduce telespectatorilor, in fiecare vineri, momente incredibile de talent si emotie!

VEZI AICI ROMANII AU TALENT 2016 DIN 8 APRILIE - LIVE TEXT

ROMANII AU TALENT, 8 APRILIE 2016. LIVE. Telespectatorii vor avea parte de o editie Romanii au talent plina de comentarii si reactii savuroase, talent autentic, distractie, momente neasteptate si concurenti surprinzatori, de la 20:30, numai la PRO TV! De la 20:30 incepe showul cu momente extraordinare in cea de-a opta editie a celui mai tare show de divertisment, Romanii au Talent!

ROMANII AU ATELTN 8 APRILIE 2016 - CE VEDEM IN ACEASTA SEARA

Povestile emotionante, numerele de dans, muzica, hair design, arial silk, beatbox, iluzionism sau laser, impreuna cu concurentii cu talente neasteptate si comentariile senzationale ale celor patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, vor aduce vineri seara un spectacol desavarsit. Smiley si Pavel Bartos vor incinge atmosfera in culise, ca de fiecare data, si vor descoperi cum arata, de fapt, salamul oltenesc.

Vezi si: Ce mai faci, Maria? ROMANII AU TALENT DIN 1 APRILIE, show total la Iasi

ROMANII AU TALENT 1 APRILIE 2016. Cele mai tari momente

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: romanii au talent, hotweek, romanii au talent live, romanii au talent 8 aprilie 2016, video romanii au talent 2016
Mondo News - Ultima ora:
Inchide