Roxana Cristian, concurenta Next Top Model: Mi s-a oferit sansa de a-mi realiza visul exact cand aveam mai multa nevoie!

01.02.2011

Roxana Cristian are 25 de ani si este din Bacau. Concurenta la Next Top Model s-a nascut in zodia scorpion, are 1,80 m inaltime si cantareste 60 de kilograme. Roxana sustine ca regretul sau cel mai mare este acela de a nu-si fi urmat visul, insa se considera norocoasa sa-si poata incerca norocul la NTM.

Roxana se autocaracterizeaza:

"Incep prin a ma descrie ca fiind o persoana sufletista, in acelasi timp rezervata fata persoanele pe care le intalnesc pentru prima data, retinuta in a trage concluzii pripite fata de ceilalti la prima vedere. Urasc nedreptatea, atat manifestata fata de propria-mi persoana, cat si fata de cei din jur. O alta latura a mea este ca sunt o fire foarte impulsiva, de cele mai multe ori, in detrimentul meu. Consider ca suntem datori in a ne urma visele, in a ne implini destinele. Sper din tot sufletul sa pot la randul meu sa contribui la o lume mai buna pentru generatiile ce vor urma. Cred ca singura putere reala pe care o avem asupra celorlalti este puterea de a ajuta".

De ce participa?

"Unul din regretele cele mai mari cu care trait pana in prezent a fost acela de a nu-mi fi urmat visul. O cariera in modeling este visul pe care l-am avut inca din copilarie, dar pentru care nu am fost dispusa sa renunt la principii fundamentale ale sistemului de valori care ma definesc. Consider ca mi s-a oferit o sansa reala de a-mi realiza visul exact in momentul in care aveam mai multa nevoie! Prefer sa traiesc cu regretul de a nu fi reusit sa realizez ce mi-am propus decat cu acela de a nu fi incercat", spune Roxana.

Sursa foto: Antena 1

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: botezatu, Next Top Model, concurente next top model, Roxana Cristian
Mondo News - Ultima ora:
Inchide