Shania Twain s-a casatorit cu Frederic Thiebaud

03.01.2011

Shania Twain s-a casatorit cu logodnicul ei Frederic Thiebaud in prima zi a anului 2011, bazandu-se probabil pe faptul ca cei care se casatoresc in prima zi a anului vor avea un mariaj fericit pana la adanci batraneti. Ceremonia a avut loc la Puerto Rico.

"S-au casatorit la apusul soarelui, in Rincon, in Puerto Rico, in fata a 40 dintre cei mai apropiati prieteni", a declarat managerul artistei, Jason Owen, pentru revista People.

Relatia dintre Shania si Frederic a inceput in 2009. Frederic a fost casatorit cu cea mai buna prietena a cantaretei, Marie Anne Thiebaud, iar Shania Twain a fost casatorita cu Robert ‘Mutt’ Lange. In mai 2008, frumoasa cantareata a aflat ca cea mai buna prietena este amanta sotului sau, astfel ca cele doua cupluri s-au destramat.  Dupa aproape un an, cantareata a inceput sa se intalneasca cu fostul sot al celei celei mai bune prietene, astfel ca practic cuplurile s-au inversat.

Inainte de a face marele pas, Shania Twain s-a declarat entuziasmata si l-a catalogat pe Frederic ca pe un "dar".

"2010 mi-a dat speranta si incredere in iubire. Apropo de iubire, sunt incantata sa impartasesc o veste personala cu voi: sunt indragostita! Frédéric  Nicolas Thiébaud a fost un dar pentru mine, a fost langa mine, este intelegator", spunea Shania cand si-a anuntat logodna.

Sursa foto: Robert Evans/RobertEvans.com

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, nunti 2011, Shania Twain, nunta Shania Twain, Frederic Thiebaud
Mondo News - Ultima ora:
Inchide