Silvana Bragaru, pictorial de senzatie in Playboy din ianuarie-februarie 2011

03.01.2011

 

Silvana Georgeta Bragaru, una dintre cele mai celebre romance din Germania, apare pe coperta Playboy, editia ianuarie - februarie. Tanara din Targu Jiu, care locuieste de trei ani in Nurnberg, a intrat in imaginatia tuturor dupa ce a castigat la inceputul lui 2009 concursul ziarului Bild pentru fata anului.

Premiul? Bani frumosi si un pictorial in Playboy Germania. La 24 de ani, pozeaza pentru a doua oara in Playboy,  editia romanesca. Pictorialul a fost realizat in Beraria Berestroika de fotograful Dragos Cristescu. Revista apare pe piata marti, 4 ianuarie.

„Cred ca experienta sexuala nu o acumulezi in mod deosebit prin schimbarea cat mai deasa a partenerului. Sunt pentru relatiile de durata in care sa ai timp sa-ti cunosti partenerul”, marturiseste Silvana pentru Playboy Romania.

Silvanei ii place creativitatea in pat. Dar n-ar simula niciodata un orgasm doar pentru a-l face pe tip sa creada ca si-a implinit misiunea. Ce-i place cel mai mult la sex? „Ca e din trei litere si se poate tine minte usor”, glumeste ea.

Tot in editia ianuarie- februarie puteti citi un amplu material despre saloanele de masaj erotic din Bucuresti. Playboy s-a gandit sa investigheze la fata locului asa ca a trimis un reporter pe teren si l-a incurajat sa se dea strain. In aceasta editie veti afla cum a fost tratat.

Apoi Playboy a aflat ca la 60 de ani, actorul, pedagogul si regizorul Florin Zamfirescu e intr-o forma de invidiat. Inca are noroc in dragoste, starneste ropote de aplauze la Odeon, lanseaza o promotie de actori dupa alta la UNATC, platourile de filmare de la Buftea nu au secrete pentru el si nu isi neglijeaza nici gradina de la Mogosoaia. In interviul Playboy, ne-a vorbit deschis despre femei, arta si rosiile din productie proprie.

In plus, Radu Soviani, voce autoritara in peisajul finantelor din Romania, cu o experienta de 12 ani de experienta in presa de business, explica celor interesati de investitii cum sa-si plaseze banii in 2011.

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: Playboy, pictorial Playboy, Silvana Bragaru, Playboy 2011, pictorial Silvana Bragaru Playboy
Mondo News - Ultima ora:
Inchide