Silvia de la Pin Up Girls s-a casatorit in secret

10.04.2012

 

Dupa moartea tatalui si diagnosticarea mamei cu o boala urata, Silvia de la Pin Up Girls isi pierduse speranta ca ceva bun i se mai poate intampla in viata. Iata insa ca viata iti ofera si surprize frumoase. 

Artista a cunoscut, in 2011, un barbat de care s-a indragostit la prima vedere si cu care a si ramas insarcinata. Zilele trecute, Silvia si iubitul ei s-au casatorit in secret, scrie a1.ro.

Cantareata are multe motive de bucurie. Starea de sanatate a mamei sale s-a ameliorat si in curand va face nunta. "Am primit cel mai mare si fericit cadou. Mama mea este intr-o stare foarte buna. Boala a stagnat si este minunat", a declarat Silvia la Acces Direct.

In ceea ce priveste cununia civila, vedeta a spus ca a vrut ceva diferit. "Am vrut sa facem o nunta altfel. Am zis sa nu facem cununia civila la primarie intr-o incapere. Am ales un cadru in natura. Doua prietene mi-au dat ideea sa facem nunta la Palatul Mogosoaia. Natura intr-un asemenea moment chiar iti da o energie extraordinara", a spus Silvia.

Silvia a anuntat ca se va cununa religios la sfarsitul lunii aprilie la Arad. "Rochia de mireasa o va face mama mea. I-am zis sa o faca mai aproape de eveniment sa vad in ce mai incap. Nu credeam ca ma mai voi indragosti vreodata sau ca ma voi casatori. Sotul meu m-a facut sa zambesc din nou", a spus cantareata.

Citeste si despre: NUNTA, casatorie, Silvia, Pin Up Girls
Mondo News - Ultima ora:
Inchide