Simona Gherghe a fost ceruta in casatorie de Botezatu - Video

05.09.2011

Catalin Botezatu a cerut-o in casatorie pe Simona Gherghe! Prezent in platoul Acces Direct, designerul i-a pregatit o cina romantica, intr-o atmosfera care i-ar fi dat fiori oricarei femei din lume! Vezi toata scena emotionanta!

Catalin Botezatu nu pare a fi dispus sa renunte la Simona Gherghe. Frumusetea si eleganta prezentatoarei Acces Direct i-au cucerit definitiv inima celui mai dorit burlac din Romania. 

Si cum marile iubiri nasc mari momente, Simona s-a trezit in platou cu o multime de flori, sampanie, lumanari si, bineinteles, o masa la care sa serveasca cina. In scurt timp, au inceput sa curga si vorbele. Mai dulci ca oricand!

In aplauzele publicului, Catalin a inceput asaltul. "Sa stii ca toate sunt pentru tine. Ce te-am intrebat in seara asta e o cerere. Nu vreau sa spun mai mult pentru ca nu stiu sa cer pe nimeni in casatorie altfel. Poti sa te gandesti... Pentru ca este cea mai minunata emisiune, am venit cu drag. Esti cea mai frumoasa si mai minunata femeie pe care am cunoscut-o in ultima perioada . E poate o declaratie, poate o cerere... Imi pasa foarte tare de tine", a marturisit Botezatu, tinand cu sufletul la gura telespectatorii. 

Complet surprinsa de Catalin, Simona Gherghe s-a incurcat in cuvinte. "Sunt foarte emotionata" - e tot ce a apucat sa spuna frumoasa prezentatoare, sub privirile pline de farmec ale designerului. 

 

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: casatorie, botezatu, Simona Gherghe, cerere in casatorie
Mondo News - Ultima ora:
Inchide