Simona Sensual si Nicu Maharu s-au casatorit pe plaja din Ibiza

22.06.2010

Simona Sensual si Nicu Maharu s-au casatorit! Fericitul eveniment a avut loc departe de tara, tocmai pe plaja din Ibiza, cununia religioasa desfasurandu-se intr-un cadru restrans, intr-o bisericuta situata pe plaja iberica.

Cel mult 20 de prieteni i-au fost alaturi atunci atunci cand Simona a spus "DA" in fata preotului, scrie Libertatea. A urmat o nunta ca-n povesti, Simona Sensual si Nicu Maharu relaxandu-se inca o "saptamana de miere" in Ibiza.

"Suntem foarte fericiti. Am spus "da" in fata preotului si ne-am jurat iubire vesnica. Am avut o rochie obisnuita", a declarat, pentru Libertatea, Simona Sensual.

Sanziana Buruiana, fosta asistenta a Adrianei Bahmuteanu de la Kanal D, s-a declarat fericita ca prietena ei Simona Sensual s-a maritat si a marturisit ca Simona il iubeste foarte mult pe Nicu Maharu, chiar daca acesta a calcat deseori stramb. Ea crede ca Simona nu ar fi facut pasul cel mare decat cu el.

"Ma bucur foarte mult ca Simona si Maharu s-au casatorit, pentru ca stiu cat de mult il iubeste ea. Chiar daca acum doua saptamani Maharu se afisa cu alta femeie, nu se stie ce a facut el la Ibiza de a convins-o sa-l accepte ca sot", a declarat Sanziana in emisiunea "Acces direct" de marti.

Sursa foto: Libertatea


Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: nunti 2010, Simona Senzual, Nicu Maharu, nunta Simona Senzual, Sanzaiana Buruiana, casatorie, nunti 2011, Ibiza
Mondo News - Ultima ora:
Inchide