Stefan Stan face furori printre admiratoare. VIDEO

08.12.2011

Stefan Stan a fost primul concurent intrat in focul live-urilor din ultima editie a emisiunii Vocea Romaniei. Face parte din echipa lui Smiley si desi a fost diagnosticat cu laringita, Stefan nici nu a stat pe ganduri daca sa cante sau nu. 

Prestatiile din concurs i-au adus lui Stefan celebritatea. Are sute de mesaje pe retelele de socializare, iar acest lucru l-a ajutat sa fie optimist in show-ul de la Pro TV. "Cand vine vorba de muzica, nu exista compromisuri. Totul tine de talent!", spune tanarul.
 
Loredana i-a spus in ultima editie: "Meriti o nuielusa pentru domnisoare! Si aici ai creat o atmosfera incredibila si foarte senzuala".
 
La ultima sa prestatie live, Stefan a cucerit voturile publicului feminin atat cu vocea sa, cat si cu outfitul super sexy pe care l-a purtat.  Stefan Stan, 34 de ani, a povestit pentru Perfecte.ro cum s-a schimbat viata lui de cand este la Vocea Romaniei.
 
“Sunt coplesit de atata atentie. Eu am fost sincer in fata oamenilor de acasa si am incercat sa le ofer tot ce am eu mai bun, iar asta cred au remarcat si ei. Am mai mult success la public! Viata mea nu mai e aceeasi, ma apropii de o viata publica care ma uimeste, dar pe care nu am sa o a sa ma schimbe ca om”, spune Stefan Stan.
 
Concurentul din echipa lui Smiley spune ca lumea il recunoaste pe strada si il felicita pentru ceea ce a aratat la Vocea Romaniei. “De cate ori ies din casa, sunt  asaltat de oameni care vin la mine, ma felicita, ma roaga sa facem poze impreuna”, spune Stefan Stan pentru Perfecte.ro.
 
Odata cu numarul fanilor, a crescut si numarul admiratoarelor. Ce calitati trebuie sa aiba o femeie ca sa il cucereasca? “Vreau sa  fie Femeie! Fina, responsabila, frumoasa, cu un suflet bun si, foarte important, sa inteleaga viata pe care o duc si lumea aceasta din care fac parte. Stiu ca e dificil si poate doar cele care au un stil de viata asemanator si cunosc aceasta industrie sunt capabile cu adevarat sa imi inteleaga perfect meseria”, spune Stefan Stan.
 
Stie ca are concurenta serioasa la Vocea Romaniei. Care este insa atuul sau? “Sunt dezinvolt. Pe scena sunt eu, fara sa joc nici un rol pentru ca sunt foarte sincer cu publicul meu!”, spune Stefan.

Sursa foto-video: Mediapro

Stefan Stan - Father figure

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: vocea romaniei, stefan stan, concurenti vocea romaniei
Mondo News - Ultima ora:
Inchide