Targul de nunti Wedding Fever se va desfasura intre 18 si 20 februarie la Craiova

18.01.2011

Wedding Fever isi va deschide portile in februarie  2011, pentru cea de-a doua editie, dupa ce prima a debutat in 2010 ca primul targ complex de nunti din Oltenia.

Targul de nunti Wedding Fever se va desfasura in perioada 18-20 februarie  2011, in foaierul Teatrului National din Craiova  si va reuni peste 80 de furnizori de servicii si produse necesare organizarii de evenimente. Acesti furnizori provin din domenii complementare, precum: creatori sau distribuitori rochii de mireasa, florarii, bijuterii, firme care inchiriaza corturi de nunta, producatori sau distribuitori de invitatii, firme de catering, cofetarii, restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica, saloane de infrumusetare, cluburi de dans, agentii de turism, firme care inchiriaza limuzine sau trasuri, banci care acorda credite pentru organizarea evenimentelor private, cat si agentii full-service de organizare de evenimente.

Acest targ este un eveniment care vizeaza crearea unor standarde unitare in domeniul organizarii de evenimente. Taxa pentru accesul vizitatorilor va reprezenta o suma modica, incurajam in acest fel prezenta numeroasa a acestora la targ.
Datorita locatiei centrale, cat si promovarii intense in mass-meddia locala si nationala, dar si datorita promovarii in mediul online, estimam un numar de peste 10000 de vizitatori, pe parcursul celor trei zile.
 
Wedding Fever se va deschide cu un briefing de presa, in dimineata zilei de 18 februarie. In continuare targul va include evenimente interactive si creative, precum: prezentari de moda, show-uri demonstrative de beauty, valsul mirilor, micro-recital de muzica de camera, tombola pentru vizitatori. Evenimentele proiectate sunt menite sa-i inspire si sa ii sprijine pe viitorii miri in luarea  deciziilor potrivite pentru nunta lor, in acord cu asteptarile si personalitatea acestora. 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, rochii de mireasa, nunti 2011, mondobridal, targuri de nunti 2011, Wedding Fever, targ de nunti Craiova, creatori rochii de mireasa
Mondo News - Ultima ora:
Inchide