Targul Ghidul Miresei si-a desemnat castigatorii

27.02.2011

Cel mai mare targ de nunti al iernii s-a incheiat duminica, la complexul Romexpo din Capitala, dupa ce pe parcursul celor trei zile zeci de mii de vizitatori au venit sa-si pregateasca in amanunt cel mai frumos moment din viata lor.

De la rochii de mireasa, locatii de nunta, decoratiuni sau invitatii de nunta si pana la fotografie de nunta sau oferte pentru luna de miere, vizitatorii au avut de unde alege cele mai bune oferte pentru o nunta perfecta. La capitolul rochii de mireasa, domnisoarele au avut misiunea nu tocmai usoara de a alege din multitudinea de oferte care mai de care mai tentante. De la rochii de printesa, drepte sau clasice si pana la cele mai indraznete modele, viitoarele miresici si-au probat rochia mult-visata. Iar multe dintre ele si-au cumparat rochia de mireasa direct de la targ.

Sambata, organizatorii targului au delectat publicul cu prezentari din ultimele colectii ale celor mai importanti designeri de rochii de mireasa, iar duminica s-au desemnat castigatorii premiilor puse la bataie de Ghidul Miresei si Cancan. Edith Urban, director de marketing la publicatia Ghidul Miresei, a supervizat buna desfasurare a tragerii la sorti  pentru desemnarea castigatorilor. Premiul cel mare, un autoturism Dacia Logan, a fost castigat de Gabriela Tuca din Bucuresti.

Concluzia de final a fost ca targul Ghidul Miresei, la care publicatia Mondo Bridal a fost partener media, a fost un real succes atat in randul firmelor participante, cat si al vizitatorilor.


Foto: Mondo Bridal

Nota: Vom reveni cu galerie foto

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: Mondo Bridal, targuri de nunti 2011, Targul Ghidul Miresei
Mondo News - Ultima ora:
Inchide