Tatiana Blatnik si Printul Nikolaos - nunta anului in Grecia

26.08.2010

Nunta mare in familia regala din Grecia! Printul Nikolaos, fiul ultimului rege al Greciei, Constantin al II-lea, s-a casatorit cu Tatiana Blatnik, o tanara pe care a cunoscut-o in urma cu 6 ani, scrie presa din Grecia, citata de TVR.

La evenimentul care s-a desfasurat pe mica insula greceasca Spetses au participat familii regale importante din intreaga Europa, in toalete care mai de care mai sclipitoare. Printul Nikolaos, fiul ultimului rege al Greciei, Constantin al II-lea, s-a casatorit cu Tatiana Blatnik.

Nikolaos are 40 de ani, iar Tatiana, 29 de ani. Cununia a avut loc la manastire din secolul al XVII-lea care poarta hramul Sfantului Nicolae. Numita si "insula cu iasomii", Spetses este una din destinatiile preferate ale VIP-urilor, dar si ale scriitorilor.

Emotionat, printul Nicholas a venit cu barca in fata manastirii, alaturi de parintii sai, regele Constantin al II-lea si regina Ana-Maria. Tatiana a fost adusa la altar intr-o caleasca impodobita cu zeci de flori.

Printre cei 350 de invitati s-au numarat familii regale din Spania, Danemarca, Suedia, Norvegia si Olanda: regina Sofia a Spaniei, printul mostenitor al Spaniei - Felipe, alaturi de printesa Letizia, regina Margarethe a Danemarcei, printul mostenitor al Olandei, Wilhelm Alexander si printesa Maxima, printul mostenitor al Norvegiei, Haakon, impreuna cu printesa Mette-Marit, si mostenitoarea tronului Suediei, Victoria, alaturi de printul Daniel.

Sursa foto:
CBS

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: NUNTA, nunta Grecia, Printul Nikolaos, Tatiana Blatnik, nunta regala Grecia, Constantin al II-lea, nunta regala
Mondo News - Ultima ora:
Inchide