Teo Trandafir se marita la vara cu Marian Teodorescu

18.03.2012

Teo Trandafir se marita. Vedeta de televiziune a decis sa-si intemeieze o familie, dupa ce anul trecut a avut mari probleme de sanatate, pe care din fericire a reusit sa le depaseasca cu bine, potrivit Libertatea.


Teo Trandafir, in varsta de 43 de ani, se va casatori in aceasta vara cu Marian Teodorescu, evenimentul urmand a avea loc in incinta studiourilor Pro TV, pe malul lacului din Buftea. Este de asteptat ca la nunta sa participe nume importante din media si in special din interiorul trustului Mediapro.

Teo s-a retras din politica, dupa ce si-a dat demisia din Parlamentul Romaniei, probabil convinsa ca politica nu este stilul ei. Apoi, s-a dedicat suta la suta fetitei sale, Maia, in varsta de 8 ani. Boala pe care a reusit sa o depaseasca anul trecut a facut-o sa se gandeasca mai mult la propria viata, inclusiv la partea sentimentala, astfel ca a decis sa faca marele pas alaturi de iubitul ei, Marian Teodorescu. 
 
Desi in ultimii ani presa a scris despre o relatie intre Teo si colegul ei Marian Teodorescu, alias Domn Profesor, cei doi au infirmat in mai multe randuri ca ar fi impreuna, mai scrie Libertatea. 

Teo a revenit la catedra la Scoala de Televiziune si Film Tudor Vornicu, in noiembrie 2011, unde preda cursuri de divertisment, asistata de Marian Teodorescu. Revenirea a venit dupa noua luni de cand a fost diagnosticata, operata si tratata de pancreatita acuta, intr-o clinica din Viena. Dupa o lunga perioada de recuperare, Teo s-a intors la catedra mai slaba cu mai bine de 30 de kilograme, joviala si plina de viata.

Sursa foto: Cancan

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, mireasa, Teo Trandafir, Marian Teodorescu, buftea
Mondo News - Ultima ora:
Inchide