Titlul Miss Bikini Romania 2010 a fost castigat de Andreea Oprean din Slatina

26.08.2010

Andreea Oprean din Slatina a fost aleasa Miss Bikini 2010 de juriul al carui presedinte a fost Catalin Botezatu, scrie agentiadepresamondena.ro. Evenimentul s-a desfasurat, miercuri seara, in clubul Le Gaga din Bucuresti, fiind prezentat  Cristi Stanciu, DJ la Radio 21.

Nu mai putin de 20 de concurente s-au luptat, miercuri seara pentru titlul de Miss Bikini, insa juriul format din Catalin Botezatu, Bianca Dragusanu, Mirela Vescan, Laurent Tourette, castigătoarea Miss Bikini de anul trecut, precum si reprezentanti ai creatoarei de moda Valeria Marini, a desemnat-o pe Andreea din Slatina drept castigatoare a trofeului.

Fetele au defilat in rochii de seara semnate de designerul Catalin Botezatu, dar si in costume de baie cu aceeasi marca.

Premiile au constat in sume de bani, piese vestimentare si lenjerie semnate de Catalin Botezatu, precum si in sticle de sampanie G.H. Mumm.

Sursa foto: Agentia de Presa Mondena

 

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: CATALIN BOTEZATU, Miss Bikini Romania 2010, Miss Bikini, Andreea Oprean, Le Gaga, rochii de seara Botezatu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide