TOBI IBITOYE - CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? COTE PARIURI

18.12.2015

TOBI IBITOYE, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? Tobi Ibitoye este unul dintre cei mai talentati concurenti ai show-lui VOCEA ROMANIEI, iar in marea FINALA de vineri, 18 decembrie, Tobi Ibitoye este favorit clar la casele de pariuri, noteaza HotWeek.ro. Tobi Ibitoye are 22 de ani si este din Nigeria. 

TOBI IBITOYE, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? Smiley i-a calauzit si pasii lui Tobi Ibitoye, un tanar talentat caruia ii lipsea insa, increderea in sine. Daca Tobi Ibitoye va fi castigatorul VOCEA ROMANIEI 2015 ramane sa aflam vineri, in marea FINALA VOCEA ROMANIEI.

Antrenat de Smiley, Tobi Ibitoye a ajuns in FINALA  VOCEA ROMANIEI dupa ce a castigat duelul cu italianul Loredanei Groza, Antonio Fabrizi, iar astazi se va bate pentru premiul de 100.000 de euro.

TOBI IBITOYE, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? Tobi Ibitoye sustine acum ca traieste o alta viata, reusind sa-si dezvolte caracterul sau de artist. La VOCEA ROMANIEI, Tobi Ibitoye pune pasiune si mult suflet pentru a fi cel mai bun.

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CINE ESTE CASTIGATORUL FINALEI VOCEA ROMANIEI 2015

TOBI IBITOYE, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? Tobi Ibitoye: "Traiesc o alta viata, o viata cu mai multe pasiune. Parca n-am trait pana acum. Am reusit sa ma dezvolt, sa dezvolt caracterul meu de artist."

TOBI IBITOYE, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? CASELE DE PARIURI IL DAU CASTIGATOR IN FINALA VOCEA ROMANIEI

Iata cotele oferite de casele de pariuri la Vocea Romaniei

Echipa Smiley 1.29; Echipa Moga 4.50; Echipa Tudor 3.25;

Vocea României - Câștigător

Tobi Ibitoye 1.50; Tomi Weissbuch 5.25; Cristina Balan 3.50; Michel Kotcha 2.85

Surprinzător, Tobi Ibitoye a fost văzut câștigător al Vocii României încă din perioada duelurilor, majoritatea caselor de pariuri cotându-l pe tânărul din Nigeria cu 1.50

Cristina Bălan din echipa Tudor, Michel Kotcha și Tobi Ibitoye din echipa Smiley și Tomi Weissbuch din echipa Moga vor urca pentru ultima dată în acest sezon pe scena vocilor și se vor lupta pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro! Săptămâna aceasta ei au repetat alături de antrenorii lor și sunt gata să cucerească publicul cu momente de excepție și cu vocile lor senzaționale.

Vezi cine este Tobi Ibitoye si vezi VIDEO AICI

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: castigator vocea romaniei, vocea romaniei 2015, tobi ibitoye, tobi vocea romaniei
Mondo News - Ultima ora:
Inchide