Toni si Alina la emisiunea TE VREAU LANGA MINE

01.10.2015

Site-ul www.hotweek.ro face un scurt rezumat a celor intamplate in platoul emisiunii TE VREAU LANGA MINE, pe parcursul zilei de joi 1 octombrie 2015.
 
TE VREAU LANGA MINE 1 OCTOMBRIE 2015. Platoul emisiunii „Te vreau langa mine” a fost dominta si joi de vechiul conflict dintre Toni si Alina, doi fosti indragostiti veniti in show pentru a-si gai noi relatii sentimentale.
 
TE VREAU LANGA MINE 1 OCTOMBRIE 2015. Noua cearta a fost cauzata de chemarea lui Toni la paravand dar si de materialul facut de o inregistrare facuta cu camera ascunsa in care Toni a vorbit in termeni deloc elogiosi de fosta sa partenera dar si mama acesteia.
 
TE VREAU LANGA MINE 1 OCTOMBRIE 2015. Toni a fost surprins in timpul unei convorbiri telefonice purtate cu mama lui in care o ruga pe acesta sa intervina pe langa mama Alinei sa nu-l mai deranjeze cu acuze nefondate in contextul in care el nu mai are sentimente pentru fosta lui iubita si vrea sa inceapa o alta relatie.
 
Vezi stire completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: TE VREAU LANGA MINE, EMISIUNEA TE VREAU LANGA MINE, TONI TE VREAU LANGA MINE, ALINA TE VREAU LANGA MINE
Mondo News - Ultima ora:
Inchide