UN DESTIN LA RASCRUCE, rezumatul episodului 41 prezentat de Hotweek.ro

28.10.2015

Noi evenimente spectaculoase in cadrul episodului 41 al serialului UN DESTIN LA RASCRUCE prezentate in rezumat pe www.hotweek.ro
 
UN DESTIN LA RASCRUCE 29 OCTOMBRIE 2015. Tentativa de omor asupra lui Neriman pare a fi avut rezultatul scontat. Gloantele trase i-au ranit usor pe Nezahat si Sinasi insa tinta Neriman era intr-o stare extrem de critica. La un moment dat, Neriman intra in moarte clinica si viata ii este pe marginea prapastiei.
 
UN DESTIN LA RASCRUCE 29 OCTOMBRIE 2015. Aflata in coma, Neriman se viseaza intr-o poiana in care se auzea glasul mamei sale pe care o iubise atat de mult. Toti cei apropiati sunt la spital. Nezahat pare a fi in afara oricarui pericol. In acest timp, Macit este la spital insa este admonestat de Zehra si de Cihan.
 
UN DESTIN LA RASCRUCE 29 OCTOMBRIE 2015. Macit se vede nevoit sa paraseasca unitatea sanitara dupa ce Faiz ii cere acest lucru. Primul sau drum este la birou pentru a-i cere socoteala lui Pelin pe care o banuia ca este direct implicata in evenimente.
 
Stire completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro
 
 

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: UN DESTIN LA RASCRUCE, UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 41, UN DESTN LA RASCRUCE 29 OCTOMBRIE
Mondo News - Ultima ora:
Inchide