Vezi cat de frumoasa a fost Nicoleta Luciu in rochie de mireasa

23.04.2012

 

Dupa sapte ani de iubire ca-n povesti, Nicoleta Luciu a devenit ieri sotie! Si-a unit destinul cu alesul inimii si si-a botezat tripletii. Desi pazita cu strasnicie de zeci de bodyguarzi, vedeta n-a scapat de privirile sutelor de curiosi.
 
Frumoasa bruneta a ales pentru cununia civila o rochie din dantela neagra, cu insertii gri si albe, cu spatele gol, un coc discret si un buchet de trandafiri rosii. 
 
Nicoleta a fost pazita de zeci de bodyguarzi. Zsolt, alesul inimii ei, a purtat un costum similar vesmantului purtat de nobilii maghiari in trecut. Treizeci de invitati au participat la cununie si alte sute de curiosi au oftat de la departare.
 
Vedeta a fost ceruta de sotie ca la carte, cu inel si ceremonie la Venetia. Iar dupa ce au spus da, Nicoleta si Zsolt au mers impreuna la Manastirea Fecioara Maria din Sumuleu, judetul Harghita pentru a-si uni destinele si in fata lui Dumnezeu.
 
Dupa ce au fost crestinati copiii, Nicoleta, Zsolt si invitatii lor s-au grabit sa ajunga la restaurantul in care s-a tinut petrecerea.

Sursa foto: a1.ro

 

Sursa: a1.ro

Citeste si despre: NUNTA, nicoleta luciu, rochie de mireasa
Mondo News - Ultima ora:
Inchide