Videoclip nou! Holograf feat. Angela Gheorghiu - Nu mai e timp

27.01.2012

“Nu mai e timp” este numele celui mai nou single semnat Holograf, pentru care trupa a avut ocazia sa realizeze un duet, pe care baietii si l-au dorit foarte mult,  cu celebra soprana Angela Gheorghiu.  

 

Piesa a fost lansata cu doua saptamani in urma, bucurandu-se in foarte scurt timp de aprecieri pozitive din partea publicului si a posturilor radio de specialitate.

Mai mult decat atat, pentru noua piesa s-a filmat si un videoclip in doua dintre studiourile MediaPro Pictures din Buftea. Noul clip se bazeaza pe ideea ca, in lumea agitata in care traim, oamenii nu mai au timp sa iubeasca, sa zambeasca sau chiar sa-si vorbeasca unii altora.

Odata cu lansarea videoclipului “Nu mai e timp”, Holograf vine si cu cel mai nou material discografic al trupei, numit “Love Affair”, care va fi disponibil in magazine la inceputul lunii februarie.  Albumul ce contine piese cum sunt: “Roua diminetii”, “Cand pierzi pe cineva”, “Intoarce-te acasa”, “Cat de departe” si multe altele, se va lansa oficial in concertul Holograf de pe 24 februarie la Sala Polivalenta. 

Concertul va beneficia de participarea extraordinara a sopranei Angela Gheorghiu!

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: muzica, videoclip, Holograf, ANGELA GHEORGHIU
Mondo News - Ultima ora:
Inchide