Viky Red si Deelside Deejays lanseaza piesa If You Ever Feel. VIDEO

02.03.2012

Dupa ce a facut parte din trupe ca Morandi sau  Sonichouse, Viky Red face primul pas spre o cariera solo cu single-ul If You Ever Feel, produs si compus in colaborare cu Deepside Deejays. 

Piesa vorbeste despre grija pe care i-o porti persoanei iubite si nevoia de a-i alina acesteia singuratatea. La fel de sensibil ca si piesa, videoclipul i se potriveste perfect, demonstrand ca videoclipurile bune nu doar complimenteaza melodiile pentru care sunt filmate, ci se confunda cu ele.

Noul proiect MediaPro Music, se bucura de succes in randul publicului, feedback-ul fiind unul foarte bun. Mai mult decat atat, Viky Red a intrat in cursa Eurovision cu piesa “If You Ever Feel”. 

“Piesa If you ever feel - la care am lucrat indeaproape cu baieţii de la Deepside Deejays, care imi sunt buni prieteni de altfel – e primul meu single din cariera solo, asadar e foarte speciala pentru mine. Iulian Moga i-a filmat un clip deosebit, iar acum, iat-o calificata in finala nationala a Eurovisionului. Recunosc, m-am hotarat sa particip in ultima zi de inscrieri, am depus plicul in ultimele cateva minute. Pana acum, a fost cu noroc! Ma bucur ca am trecut de prima faza a competitiei si ca If you ever feel a luat note mari de la juriu. Am avut dintotdeauna incredere in piesa mea, iar rezultatele acestea mi-au validat-o. Incerc sa raman cu picioarele pe pamant, sa-mi pastrez concentrarea si sa ma bucur de intreaga experienta. Ne vedem in finala de pe 10 martie! Tineti-mi pumnii!”, a spus Viky Red. 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: muzica, deepside deejays, Viky Red, If You Ever Feel
Mondo News - Ultima ora:
Inchide