Violet by Andreea Marin Banica! Vezi colectia de haine pentru bebelusi!

12.12.2010


Andreea Marin a lansat oficial, vineri, colectia de haine pentru bebelusi Violet by Andreea Marin Banica, in cadrul unui eveniment special organizat in centrul comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti. Vestimentatia pentru bebelusi semnata de fosta Zana a Surprizelor a fost prezentata de manechini copii.

Andreea a anuntat si castigatorii celor doua tinute complete de Craciun marca Violet, castigatori desemnati dupa o saptamana de concurs pentru mamici si pitici in ziarul Libertatea.

Castigatori au iesit Cristina Vasile si fetita sa Ayana, precum si Ioana Hotea si baietelul sau Luca. Mamica Anului a fost desemnata Monica Anghel, artista care are un baietel de 3 luni.

Lansarea colectiei Violet by Andreea Marin Banica a adus celor prezenti si colinde de Craciun, cantate de micutii de la gradinitele Kids Club, care sunt condusi de Anca Turcasiu, care este profesoara de canto si arta teatrala.

Vedetele serii au fost copiii care au devenit protagonistii noii campanii de promovare a colectiei Violet by Andreea Marin Banica: Alexandra, fiica mamicii brand-ului Bebeloo, Sasha, fiul Ilenei Badiu si Iza, mezina jurnalistei Alice Nastase Buciuta si a fotografului profesionist Paul Buciuta. El este cel care a surprins imagini adorabile cu cei trei micuti pentru noua campanie.

Sursa foto: andreeamarinbanica.acasa.ro

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: Andreea Marin Banica, colectie Andreea Marin, Violet by Andreea Marin
Mondo News - Ultima ora:
Inchide