Vocea Romaniei - Aminda a rupt microfonul in doua cu The Edge of Glory

29.11.2011

Show-ul a inceput incendiar si cu multe emotii pentru concurenti, insa este important de stiut ca publicul va avea un cuvant greu de spus. Prima care a intrat in concurs a fost Aminda din echipa Loredanei. Aminda, plina de adrenalina si mai dulce ca o amandina. A rupt microfonul in doua cu The Edge of Glory.

"O voce spectaculoasa careia i-am ales o partitura provocatoare", promite antrenoarea. Asa ca Amindainterpreteaza o piesa din repertoriul Lady Gaga, The Edge of Glory.

"Adrenalina te ajuta maxim", i-a spus Marius Moga concurentei. "Ai rupt microfonul in doua. Bravo!", i-a mai zis acesta concurentei. si Brenciu a fost impresionat de "timbrul foarte rar" al Amindei: "Te-ai detasat de toate vocile din spectacolul asta", a fost replica artistului din Brasov.

Loredana, antrenoarea Amindei, a fost multumita de prestatia ei. A fost foarte feminina si a stapanit scena asa cum orice cantareata profesionista ar face-o.

Tanara are 28 de ani, pe numele real Andreea, vine din Cluj si canta de mica la pianul din casa bunicii. A povestit ca de ani de zile urmareste concursurile de talente pe internet, dar "Vocea Romaniei" e singurul care a determinat-o sa participe.

Sursa foto-video: Pro TV

Vezi aici sinteza ultimei editii Vocea Romaniei

 


Vocea Romaniei: Loredana si Moga isi arunca echipele in lupta

 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: vocea romaniei, concurenti vocea romaniei, Aminda
Mondo News - Ultima ora:
Inchide