Vocea Romaniei - Stefan Stan a impresionat in cateva secunde. Video

27.09.2011

A inceput Vocea Romaniei! Show-ul de la Pro TV a reusit sa aduca pe scena si romani cu voci speciale, doar ei fiind selectati de cate un membru al juriului in echipa sa.

Stefan Stan a fost unul dintre concurentii care a impresionat inca din primele secunde. Jumatate de minut a rezistat Horia Brenciu fara sa-l vada la fata pe primul concurent de la "Vocea Romaniei". Interpretarea piesei "Benson Hurst Blues" l-a cucerit imediat pe Brenciu, care a apasat primul butonul "Eu te vreau".

Desi are un timbru vocal foarte asemanator cu cel al lui Horia Brenciu, Stefan a ales sa faca parte din echipa lui Smiley. "Eu iti pot oferi o alternativa la ceea ce canti tu" a fost argumentul lui Smiley, care l-a convins pe Stefan. "Vorbesti foarte mult si stii s-a explici", l-a complimentat Stefan Stan pe Brenciu.

In varsta de 34 de ani, Stefan a marturisit ca parintii lui nu-l sustin in ceea ce priveste muzica, desi mama lui a cantat si ea in tinerete. Dificultatile financiare l-au fortat sa lucreze inca de la 16 ani, mai intai pe santier, iar apoi intr-o fabrica de aparate de aer conditionat si centrale termice.

Piesa aleasa de Stefan Stan este "Benson Hurst Blues" a lui Oscar Benton. 

Vezi aici cine l-a impresionat pe Marius Moga la Vocea Romaniei - Video

 


www.protv.roStefan Stan - Bensonhurst Blues
ProTV.ro

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: pro tv, vocea romaniei, stefan stan, concurenti vocea romaniei
Mondo News - Ultima ora:
Inchide