Wilmark alege mireasa anului 2011 la Festivalul Miresei

03.02.2011

 

Wilmark va alege mireasa anului 2011, in cadrul targului Ghidul Miresei, care se va desfasura la Sala Palatului in perioada 4-6 februarie. Astfel, Wilmark va fi gazda primului concurs de miss pentru mirese organizat vreodata in Romania!
 
Cea care va fi aleasa Mireasa Anului 2011 va primi ca premiu o rochie de mireasa de lux si accesorii asortate, precum si un pictorial in paginile revistei Ghidul Miresei.
 
Din juriul concursului vor face parte figuri publice cunoscute de pe scena politica si din show-bizz, printre care Liviu Virciu, Codrin Stefanescu, Claudiu Patrascu, Lucian Iliescu. Prezentatorul acestui concurs va fi Wilmark, iar agentia sa Wilmark Entertainment va fi cea care va pregati miresele pentru probele de vals al miresei si hora miresei.

AFLA AICI MAI MULTE DESPRE FESTIVALUL MIRESEI
 
Vino sa vezi sau sa probezi in premiera rochii din Colectiile 2011 ale unor cunoscute branduri internationale: Allure Bridals, Morilee, Ellis Bridals, Alyce Designs, Fara Sposa, Eden Bridals, Ronald Joyce, Madeline Gardner, Victoria Jane, Maya Fashion, Il Creatore si multe altele! 

Asa ca nu mai sta pe ganduri, si vino la Festivalul Miresei, intre 4-6 Februarie 2011, la Sala Palatului Bucuresti. Detalii despre eveniment, concursuri si cele peste 70 de firme participante gasesti pe portalul www.GhidulMiresei.ro

Foto: Mondo Bridal - Sursa video: Pro TV

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: mireasa anului 2011, concurs mirese 2011, festivalul miresei 2011, ghidul miresei 2011, Targ de nunti, wilmark
Mondo News - Ultima ora:
Inchide