X FACTOR 16 octombrie: Concurenti talentati in editia X FACTOR de vineri, 16 octombrie

16.10.2015

X FACTOR, 16 OCTOMBRIE 2015: O noua editie X FACTOR pe 16 octombrie la Antena 1. Vor fi momente de foc cu concurenti dornici sa ajunga mai departe in concurs, insa juriul X FACTOR format din Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu ii va alege pe cei mai buni si mai talentati. Asadar nu pierdeti o editie de foc X FACTOR, Sarah si Majdoline fiind doua gemene care va vor impresiona placut vineri, 16 octombrie. 

X FACTOR, 16 OCTOMBRIE 2015: Dacă săptămâna trecută gemenele Ruxandra și Beatrice din trupa Twins au făcut senzație pe scena X FACTOR și au arătat că împreună merită să ajungă în show, vinerea aceasta alte două surori vin în competiție, dar separat. Tot in editia X FACTOR de vineri, 16 octombrie, vom vedea un jurat special: Louie este cățelul Deliei și va veni în show-ul de la Antena 1 unde se va instala confortabil direct pe pupitrul juraților.

TWINS, X FACTOR. VIDEO. Nepoatele parintelui Galeriu au cantat demential pe scena X FACTOR

X FACTOR, 16 OCTOMBRIE 2015: Sarah și Majdoline sunt două gemene din Maroc, studente în România, care vin la X Factor pentru că aici simt că își pot arăta talentul scenic. Numai că fetele nu vor concura împreună, ca o trupă, ci separat. Fiecare va alege să interpreteze piese care le reprezintă și vor reuși să îi facă pe jurații Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu să aibă opinii diferite și să se contrazică.

Vezi continuarea aici

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: x factor, hotweek, x factor 2015, x factor 16 octombrie, x factor hotweek
Mondo News - Ultima ora:
Inchide