X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2015: Sidonia Prodan a impresionat juriul X FACTOR

02.10.2015

X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2015: Sidonia Prodan este una dintre cele mai frumoase voci din editia X FACTOR din 2 octombrie 2015. Sidonia Prodan a pasit cu multa feminitate si emotie pe scena X Factor, unde a interpretat magnific o piesa a Aliciei Keys, scrie hotweek.ro. Publicul, juriul si cu siguranta si telespectatorii Antena 1 au aplaudat-o pe Sidonia Prodan in picioare. A cantat magnific pe scena X FACTOR!

X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2015:  Juriul X FACTOR i-a spus: Ești casnica cu cea mai frumoasă voce din România. Vocea concurentei Sidonia Prodan are un timbru emotionant si foarte cald, iar asta a cucerit publicul si juriul.

X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2015: O prezență gingașă și feminină a apărut la audițiile X Factor, iar povestea ei pare ruptă din basmele cu zâne. Sidonia Prodan are acum 34 de ani și locuiește la Toplița, dar momentul care i-a schimbat cu adevărat viața s-a petrecut pe când avea doar 17 ani. Atunci a adus pe lume una dintre minunile sale - băiatul cel mare. Cel mai mic dintre feciori i-a adus bucurie în urmă cu 11 ani.

X FACTOR ROMANIA, 2 OCTOMBRIE 2015. LIVE ANTENA 1

Citeste mai mult si vezi video

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: x factor, hotweek, x factor 2015, sidonia prodan, x factor 2 octombrie
Mondo News - Ultima ora:
Inchide